"Srpsko ruski glas" - hiljadito javno glasilo u APR

Bez autora
Jan 26 2011

"Srpsko ruski glas" je naziv novine koja je registrovana kao hiljadito javno glasilo u Registru javnih glasila koji vodi Agencija za privredne registre (APR). Osnivač ovog pančevačkog glasila – nedeljnika je Društvo srpsko – ruskog prijateljstva "Dositej Obradović".Od 14. oktobra 2009. godine od kada je Registar javnih glasila počeo sa radom do danas registrovano je ukupno 1001 javno glasilo i to: 563 novine, 213 radio programa, 108 televizijskih programa, 20 servisa novinskih agencija, 90 internet glasila i 7 drugih sredstava javnog informisanja koja pomoću reči, slike ili zvuka objavljuju ideje, informacije i mišljenja namenjene javnoj distribuciji i neodređenom broju korisnika.

"Srpsko ruski glas" - hiljadito javno glasilo u APR“Srpsko ruski glas” je naziv novine koja je registrovana kao hiljadito javno glasilo u Registru javnih glasila koji vodi Agencija za privredne registre (APR). Osnivač ovog pančevačkog glasila – nedeljnika je Društvo srpsko – ruskog prijateljstva “Dositej Obradović”.

Od 14. oktobra 2009. godine od kada je Registar javnih glasila počeo sa radom do danas registrovano je ukupno 1001 javno glasilo i to: 563 novine, 213 radio programa, 108 televizijskih programa, 20 servisa novinskih agencija, 90 internet glasila i 7 drugih sredstava javnog informisanja koja pomoću reči, slike ili zvuka objavljuju ideje, informacije i mišljenja namenjene javnoj distribuciji i neodređenom broju korisnika.
 
Od pomenutog broja štampanih medija, 20 se odnosi na dnevna izdanja, 91 na nedeljnike i 204 na mesečnike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik